Kategorie receptů
- Autor: brabja
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 2 |
Fazole červené v chili omáčce (Bonduelle) | 125 |
Fazolové lusky zelené (Bonduelle) | 100 |
Cibule | 50 |
Rajčata | 80 |
Dochucovadla:
bazalka, česnek, tymián, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1310 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cibuli orestuj, přidej pokrájené rajče, nech dusit. Přilij bujon, vsyp fazolové lusky, vař 10 minut. PŘIDEJ ČERVENÉ FAZOLE, Ochuť solí, pepřem, tymiánem, bazalkou, česnekem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.