Kategorie receptů
- Autor: steno
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 400 |
Vejce celá průměr | 170 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 150 |
Mléko kefírové 1 % tuku průměr | 250 |
Cukr průměr | 200 |
Mandle | 90 |
Energetická hodnota celkem: 14858 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 115,
Sacharidy (g): 519,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 220,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 743 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.