Sledujte nás:

berlinska jatra

Zpět
  • Autor: olinab
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Porce: 2.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2743 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 8, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1372 kJ

Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 19.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Z jablek odstraníme jádřince a společně s cibulkou nakrájíme na kolečka. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla, jablka a cibulku na něm osmahneme a uložíme v teple. Očištěná játra podélně rozkrojíme a zaprášíme moukou. Rozehřejeme zbytek másla a játra na něm osmažíme 3 - 5 minut z každé strany(ne zprudka). Hotová játra osolíme, opepříme, dáme na talíř, poklademe na ně jablka a cibulku. Podáváme s čerstvym pečivem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři