Kategorie receptů
- Autor: Nikitapa
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kachní krky | 434 |
Cibule | 145 |
Mrkev | 220 |
Voda | 1500 |
Petržel - kořen | 100 |
Dochucovadla:
Sůl, Kuličky pepře, nové koření, bobkový list, česnek
Energetická hodnota celkem: 3318 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 415 kJ
Bílkoviny (g): 10.6, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
mrkev, petržel a cibuli očistíme, nakrájíme a dáme společně s ochucovadly a krky do vody. Přivedeme k bodu varu a poté stáhneme teplotu tak, aby polévka občas jen probublala. Necháme cca 2 hodiny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.