Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kachní vývar

Zpět
  • Autor: Nikitapa
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kachní krky434
Cibule145
Mrkev220
Voda1500
Petržel - kořen100

Dochucovadla:

Sůl, Kuličky pepře, nové koření, bobkový list, česnek

Energetická hodnota celkem: 3318 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 60, SAFA (g): 8, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 415 kJ

Bílkoviny (g): 10.6, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

mrkev, petržel a cibuli očistíme, nakrájíme a dáme společně s ochucovadly a krky do vody. Přivedeme k bodu varu a poté stáhneme teplotu tak, aby polévka občas jen probublala. Necháme cca 2 hodiny.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři