Kategorie receptů
- Autor: Handula
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 12 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Mléko plnotučné průměr | 250 |
Cibule | 65 |
Fazole | 200 |
Zelí bílé hlávkové | 410 |
Energetická hodnota celkem: 4578 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 177,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 48,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1526 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 2, Cukry (g): 20.3, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zelí nakrouháme najemno. Na oleji zpěníme cibulku a přidáme zelí, osolíme a opepříme. Chvilku orestujeme a zalejeme vodou. Vaříme do poloměkka. Poté přidáme mléko smíchané s moukou a uvařené fazole. Dochutíme cukrem a octem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.