Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kvasnicová polévka

Zpět
  • Autor: Simmonska
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 1543 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 14, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 386 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte nadrobno a zpěňte ji na tuku. Přidejte rozdrobené droždí. Osmahněte dorůžova. Vyklepněte na ně vejce a míchejte, až se utvoří malé hrudky. Poté zalijte vývarem, osolte, opepřete a povařte 10 minut. Polévku můžete dochutit masoxem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři