Kategorie receptů
- Autor: Simmonska
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 24 |
Cibule | 70 |
Droždí | 40 |
Vejce celá průměr | 55 |
Voda | 1000 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1543 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 386 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibuli nakrájejte nadrobno a zpěňte ji na tuku. Přidejte rozdrobené droždí. Osmahněte dorůžova. Vyklepněte na ně vejce a míchejte, až se utvoří malé hrudky. Poté zalijte vývarem, osolte, opepřete a povařte 10 minut. Polévku můžete dochutit masoxem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.