Kategorie receptů
- Autor: danka.soll
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře průměr | 60 |
Mrkev | 50 |
Celer - bulva | 10 |
Cibule | 10 |
Česnek | 1 |
Dochucovadla:
nové koření, pepř, sůl, hřebíček, tymián, libeček, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 446 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
kuřecí skelet, mrkev, celer, cibule, česnek, chilli papričky,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.