Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí vývar

Zpět
  • Autor: Nikitapa
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer - bulva160
Mrkev370
Petržel - kořen60
Cibule30
Voda2500
Česnek2
Kuřecí na polívku250

Dochucovadla:

Sůl, kuličkový pepř, bobkový list, nové koření

Energetická hodnota celkem: 3635 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 62, SAFA (g): 19, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ

Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso dáme do vodz, osolíme, okořeníme, přidáme cibuli. Přivedeme k varu a poté přidáme kořenovou yeleninu. Stlumíme na ohni a vývar necháme jen občas probublat. Takto necháme cca 2 hodiny. Poté polévku scedíme do jiného hrnce, maso obereme a zeleninu nakrájíme zpět do vývaru. Dle potřeby dosolíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři