Kategorie receptů
- Autor: Nikitapa
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 160 |
Mrkev | 370 |
Petržel - kořen | 60 |
Cibule | 30 |
Voda | 2500 |
Česnek | 2 |
Kuřecí na polívku | 250 |
Dochucovadla:
Sůl, kuličkový pepř, bobkový list, nové koření
Energetická hodnota celkem: 3635 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 37,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ
Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso dáme do vodz, osolíme, okořeníme, přidáme cibuli. Přivedeme k varu a poté přidáme kořenovou yeleninu. Stlumíme na ohni a vývar necháme jen občas probublat. Takto necháme cca 2 hodiny. Poté polévku scedíme do jiného hrnce, maso obereme a zeleninu nakrájíme zpět do vývaru. Dle potřeby dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.