Kategorie receptů
- Autor: bjetka
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné průměr | 35 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Vlašské ořechy | 80 |
Med | 10 |
Bílek | 70 |
Mandle | 30 |
Hrozinky | 18 |
Fíky sušené | 42 |
Datle sušené | 52 |
Energetická hodnota celkem: 5597 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 140,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1119 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 13.4, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 2, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.