Kategorie receptů
- Autor: Evelinka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 750 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Máslo | 20 |
Moravské uzené | 100 |
Cibule | 100 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 180 |
Natur bujón kuřecí - suchý stav | 10 |
Energetická hodnota celkem: 4994 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 60,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 832 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.