Kategorie receptů
- Autor: Rendy26
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny průměr syrové | 50 |
Voda | 1500 |
Celer - bulva | 150 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 50 |
Sůl | 4 |
Kuřecí stehna bez kosti a bez kůže průměr | 50 |
Energetická hodnota celkem: 1760 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 440 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.