Kategorie receptů
- Autor: modravelryba
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 330 |
Cibule | 40 |
Mrkev | 320 |
Celer - bulva | 50 |
Jablka | 83 |
Oleje (všechny druhy) | 25 |
Jogurt bílý polotučný 3 % tuku průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 2964 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 988 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 19.7, Vláknina (g): 7.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.