Kategorie receptů
- Autor: Klaricka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 160 |
Kapusta růžičková | 50 |
Mrkev | 130 |
Pór | 70 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 941 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 471 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.