Kategorie receptů
- Autor: evi71
- Doba přípravy (min.): 75
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 82 |
Fazole | 245 |
Brambory vařené | 880 |
Moravské uzené | 1500 |
Sádlo vepřové škvařené | 63 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 200 |
Ocet | 40 |
Sůl | 10 |
Cukr průměr | 4 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 750 |
Voda | 2500 |
Energetická hodnota celkem: 31711 kJ
Bílkoviny (g): 529,
Tuky (g): 429,
Sacharidy (g): 380,
SAFA (g): 211,
Cukry (g): 81,
Vláknina (g): 66,
Sůl (g): 43
Energetická hodnota na 1 porci: 3171 kJ
Bílkoviny (g): 52.9, Tuky (g): 42.9, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 21.1, Cukry (g): 8.1, Vláknina (g): 6.6, Sůl (g): 4.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.