Kategorie receptů
- Autor: lenkasparova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 400 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 200 |
Máslo | 20 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 20 |
Mrkev | 100 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 50 |
Dochucovadla:
polévkové koření, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2535 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 634 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Použila jsem bílé fazole v mírně slaném nálevu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.