Kategorie receptů
- Autor: keramika
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 1400 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 300 |
Brambory zimní | 180 |
Pšeničná krupice | 20 |
Máslo | 18 |
Energetická hodnota celkem: 2060 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 515 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.