Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Treska na bazalce

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1108 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Připravíme si marinádu - Olivový olej, citronová šťáva, čerstvá nakrájená bazalka, prolisovaný česnek, sůl. Do této marinády vložíme tresku a necháme buď přes noc nebo alespoň hodinu marinovat. Po té tresku z marinády vyndáme, vložíme do pekáčku a pečeme v předem rozehřáté troubě 15-20 min. Podáváme s bramborem

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři