Kategorie receptů
- Autor: princezna.consuela
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska filé | 150 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Citrony | 10 |
Česnek | 5 |
Brambory vařené | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1108 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Připravíme si marinádu - Olivový olej, citronová šťáva, čerstvá nakrájená bazalka, prolisovaný česnek, sůl. Do této marinády vložíme tresku a necháme buď přes noc nebo alespoň hodinu marinovat. Po té tresku z marinády vyndáme, vložíme do pekáčku a pečeme v předem rozehřáté troubě 15-20 min. Podáváme s bramborem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.