Kategorie receptů
- Autor: romanaa
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 15 |
Pór | 300 |
Bujón suchý stav | 20 |
Voda | 2000 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Zeleninová směs letní (Dione) | 120 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
sůl pepř zeleninový bujon
Energetická hodnota celkem: 2134 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 267 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 7.1, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.