Kategorie receptů
- Autor: janulkaalt
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 120.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 1000 |
Hovězí maso přední průměr | 200 |
Játra hovězí | 200 |
Mrkev | 200 |
Petržel - kořen | 200 |
Sůl | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3860 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 32 kJ
Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 0.4, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.