Kategorie receptů
- Autor: Svaneyck
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Piniové oříšky | 25 |
Brambory albert Quality | 100 |
Mrkev | 130 |
Česnek | 10 |
Cibule | 100 |
Mléko polotučné průměr | 80 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 100 |
Dýně | 800 |
Bujón suchý stav | 2 |
Nektar pomerančový | 30 |
Voda | 500 |
Dochucovadla:
kerry, muskat, gember
Energetická hodnota celkem: 3287 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 26 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibuli, cesnek a piniove orisky oprancime, pridame nakrajenou mrkev a brambory na kosticky. Potom dodame nakrajenou a ocistenou dyni. Pridame 500 ml vody, mleko a pomerancovy nektar. Pridame kerry, pepr, sul, suseny bujon zeleninovy, muskatovy orisek (trochu), gember. Az dyne zmekne, udelame z polevky pure and dolijeme smetanou. pripadne dochutime.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.