Kategorie receptů
- Autor: vaspes
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 23.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 585 |
Voda | 1319 |
Mrkev | 110 |
Celer - bulva | 40 |
Petržel - kořen | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Máslo | 51 |
Houby čerstvé průměr | 165 |
Energetická hodnota celkem: 4562 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 154,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 198 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 6.7, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.