Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí rizoto

Zpět
  • Autor: Briliantacek
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř.

Energetická hodnota celkem: 2881 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 128, SAFA (g): 3, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1441 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Dáme vařit rýži. V osolené vodě uvaříme kuřecí maso a zeleninu. Maso vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Zeleninu zcedíme a vývar zachováme. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na kávové lžičce olivového oleje. Přidáme maso a zeleninu a zalijeme trochou vývaru. Zahustíme lehce jíškou a přidáme rýži. Promícháme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři