Kategorie receptů
- Autor: askala
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 10 |
Vejce celá průměr | 55 |
Česnek | 10 |
Mrkev | 60 |
Celer řapíkatý | 50 |
Kapusta růžičková | 50 |
Květák | 80 |
Krůta průměr | 250 |
Dochucovadla:
sůl. pepř, bobkový list, nové koření
Energetická hodnota celkem: 2116 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 705 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.