Kategorie receptů
- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře průměr | 1300 |
Slanina Baroni | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Párky průměr | 125 |
Vejce celá průměr | 165 |
Okurky sterilované | 78 |
Energetická hodnota celkem: 11239 kJ
Bílkoviny (g): 327,
Tuky (g): 143,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1124 kJ
Bílkoviny (g): 32.7, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 1.5, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.