Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto s kuřecím masem

Zpět
  • Autor: Hanam1
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 23.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 10720 kJ

Bílkoviny (g): 181, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 435, SAFA (g): 2, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 466 kJ

Bílkoviny (g): 7.9, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 18.9, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

!!!!V receptu je uvedeno 23 porcí, proto, aby program zpracoval výpočet na 100g hotové, uvařené směsi. Ve finále je cca 2300g celkové hmoty. Takže uvařte, maso pokrájejte, vše smíchejte a dochuťte. Již hotovou směs navažte a svou porci si vypočítejte podle toho, kolik rizota budete jíst. Tzn. pokud si dáte 200g hotové směsi, vložíte rizoto 2x.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři