Kategorie receptů
- Autor: vachom
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houby sušené průměr | 20 |
Brambory vařené | 300 |
Zelí bílé kysané | 500 |
Klobása čabajská průměr | 150 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 5762 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 960 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 8, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
recept ALBERT 11/2011 http://www.albert.cz/radce-zakaznika/recepty/valasska-kyselica.html
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.