Kategorie receptů
- Autor: lenpolak
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 20 |
Brambory zimní | 40 |
Vejce celá průměr | 55 |
Kopr | 5 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 10 |
Voda | 250 |
Ocet | 5 |
Sůl | 3 |
Houby sušené průměr | 10 |
Energetická hodnota celkem: 928 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 7 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.