Kategorie receptů
- Autor: Rendy26
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 3000 |
Játra drůbeží | 100 |
Mrkev | 130 |
Petržel - kořen | 60 |
Sůl | 7 |
Koření průměr | 3 |
Těstoviny průměr syrové | 50 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2224 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 371 kJ
Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.