Kategorie receptů
- Autor: dasalorova
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Mrkev | 150 |
Celer - bulva | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Vločky ovesné průměr | 40 |
Vejce celá průměr | 65 |
sypký bujon zeleninový | 20 |
Dochucovadla:
sůl, mletý kmín
Energetická hodnota celkem: 2217 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 370 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.