Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kuřecí prsa v alobalu

Zpět
  • Autor: goska
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Hořčice, koření na kuře, citron, někdy dávám i trochu sojové omáčky. Lze ochutit tím, co máte rádi, ale základem je olivový olej, citronová šťáva a koření podle chuti. Nesolím.

Energetická hodnota celkem: 521 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Plátek masa naložím nejméně na 1 - 2 hod. do marinády, kterou si připravím ze lžíce olivového oleje, citronové šťávy, trochy koření na kuře, lžičky francouzské hořčice, případně lžičky strouhaného zázvoru. Po uplynutí doby zabalím maso i s marinádou do alobalu a asi 20 min. peču v remosce. Dá se péci i v troubě, doba pečení je závislá na tom, jakou troubu máte. Jako příloha se hodí brambory, rýže, kuskus a zeleninová obloha podle ročního období.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři