Kategorie receptů
- Autor: PavlinaCh
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs do polévky průměr | 200 |
Dochucovadla:
olivovy olej, sul, sekana petrzel
Energetická hodnota celkem: 420 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 210 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Do vrouci vody vlozime fazole, kousky rajcat cukety, mrkve, hrasek, zelene fazolove lusky, kousky brambor. Varime 20 min. Pote prilejeme lzicku olivoveho oleje a sul. Muzeme pridat i koreni, napr. petrzel apod.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.