Kategorie receptů
- Autor: Svaneyck
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 1000 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 200 |
Brambory albert Quality | 150 |
Piniové oříšky | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Mléko polotučné čerstvé průměr | 150 |
Džus pomerančový 100% | 100 |
Voda | 500 |
halfbrahm M | 200 |
Česnek | 10 |
Dochucovadla:
Kerrie, gember, muskatovy orisek
Energetická hodnota celkem: 6124 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 143,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 82,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1021 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 13.7, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 13.7, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Oprancime cesnek, cibuli a piniove orisky na oleji, potom pridame mrkev a brambory. Nakonec dosypeme pokrajenou a ocistenou dyni bez slupky. Ochutime kerrie, gembrem a muskatovym oriskem. Pridame zeleninovy vyvar, pomerancovy dzus a mleko. Nechame povarit dokud dyne nezmekne. Potom rozmixujeme tak, aby v polevce nebyly zadne kousky. Vratime zpet na sporak a pridame smetanu, jiz nevarime.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.