Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dynova polevka

Zpět
  • Autor: Svaneyck
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Kerrie, gember, muskatovy orisek

Energetická hodnota celkem: 6124 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 143, SAFA (g): 43, Cukry (g): 82, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1021 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 13.7, Sacharidy (g): 23.8, SAFA (g): 7.2, Cukry (g): 13.7, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Oprancime cesnek, cibuli a piniove orisky na oleji, potom pridame mrkev a brambory. Nakonec dosypeme pokrajenou a ocistenou dyni bez slupky. Ochutime kerrie, gembrem a muskatovym oriskem. Pridame zeleninovy vyvar, pomerancovy dzus a mleko. Nechame povarit dokud dyne nezmekne. Potom rozmixujeme tak, aby v polevce nebyly zadne kousky. Vratime zpet na sporak a pridame smetanu, jiz nevarime.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři