Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dusene kureci maso

Zpět
  • Autor: Svaneyck
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

Provensalske, bazalka, tymian

Energetická hodnota celkem: 1902 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 1, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 634 kJ

Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso oprancime, pridame cibuli, cesnek. Posleze pridame bujon a nechame dusit. Po case prisypeme nakrajenou mrkev na kousicky a cekame dokud nezmekne. Nasledne pridame hrasek, jen tak dlouho aby se ohral a pak jeste protlak. Jidlo se podava s brmbory ci ryzi.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři