Kategorie receptů
- Autor: petra.plevova
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře průměr | 520 |
Brambory zimní | 600 |
Niva 50 % průměr | 119 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 190 |
Dochucovadla:
podravka, sůl, koření na čínu,
Energetická hodnota celkem: 7229 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 45,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1807 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 29.3, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
nakrájíme brambory na kolečka a poklademe na pekáč, další vrstva nastrouhaná niva se zakysanou smetanou a kuřecí maso, uzavřeme zase vrstvou brambor. Kořeníme polde chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.