Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky

Zpět
  • Autor: Katerina24
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1434 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 2, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 359 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kostku hovězího bujónu rozpustíme ve vařící vodě, přidáme celou cibuli, mrkev, 2 stroužky na plátky nakrájeného česneku, do polévk\ přidáme kvasnicové knedlíčky a nakonec v páře uvařený květák. Návod na drožďové knedlíčky: na oleji rozpustíme kvasnice, pak odstavíme, necháme vbychladnout, přidáme sůl, pepř, utřený česnek cca 2 stroužky, vejce, strouhanku. Vytvarujeme knedlíčky a ty 7min vaříme v polévce.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři