Kategorie receptů
- Autor: viktorijas
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 2500 |
Brambory zimní | 300 |
Celer - bulva | 50 |
Kopr | 5 |
Mrkev | 100 |
Petržel - kořen | 30 |
Sůl | 8 |
Energetická hodnota celkem: 1364 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 136 kJ
Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.