Kategorie receptů
- Autor: cumpa
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 100 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 80 |
Paprika červená | 50 |
Paprika žlutá | 50 |
Paprika zelená | 50 |
Cibule šalotka | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Citrony | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1209 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.