Kategorie receptů
- Autor: verisi
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka žitná průměr | 70 |
Mouka pšeničná celozrnná průměr | 150 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 110 |
Mák | 30 |
Kakao „bez cukru” | 10 |
Sukralóza | 45 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Rybíz červený | 150 |
Energetická hodnota celkem: 7838 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 210,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 392 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 10.5, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.