Kategorie receptů
- Autor: tebah
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 150 |
Celer - bulva | 70 |
Mrkev | 100 |
Hrášek mražený | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Máslo | 10 |
Parmezán 25 % průměr | 40 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2497 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 624 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.