Kategorie receptů
- Autor: brabja
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jogurt bílý krémový s probiotickou kulturou (Hollandia) | 200 |
Jablka | 170 |
Vlašské ořechy | 30 |
Pomeranče | 240 |
med | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2623 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1312 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 35.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 24.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Ovoce drobně nakrájet - spojit s jogurtem, ořechy, medem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.