Kategorie receptů
- Autor: havrankova
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové maso ve vlastní šťávě | 30 |
Rýže vařená bílá průměr | 70 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Zeleninová směs mražená - průměr | 70 |
Cibule | 15 |
Dochucovadla:
súl, pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 1109 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na rozpáleném oleji podusíme cibulku a přidáme 100 g masa nakrájeného na kostičky, osolíme, opepříme. Když je maso změklé, přidáme mraženou zeleninu a dodusíme cca 5 min. Potom promícháme s uvařenou rýží . Podáváme se salátem nebo kyselou okurkou, případně naloženou červenou řepou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.