Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Luštěninová polévka s cizrnou

Zpět
  • Autor: terkasn
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)5
Cibule20
Cizrna 100
Mungo25
Mrkev35
Voda350
Česnek12

Dochucovadla:

sůl, pepř, strouhaný zázvor, kari koření

Energetická hodnota celkem: 1952 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 2, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 651 kJ

Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

V hrnci na polévku orestujeme na oleji cibulku, česnek, zázvor a kari koření. Přidáme nastrouhanou mrkev, zalijeme zeleninovým vývarem (200ml vody s 1/4 masoxu). Necháme povařit. Přidáme uvařenou cizrnu, ještě chvíli povaříme a pak rozmixujeme. Nakonec přidáme zelené fazolky a zbylou cizrnu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři