Kategorie receptů
- Autor: brabja
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 1500 |
čočka červená Arax | 200 |
Mrkev | 200 |
Celer - bulva | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Cibule | 120 |
Máslo | 20 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, česnek, ocet, bujon Alnavit /DM/
Energetická hodnota celkem: 4692 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 171,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 55,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 782 kJ
Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na másle orestujte cibuli, přidej na kostičky zeleninu, bujon zeleninový Alnavit /DM/, přidejte opranou červenou čočku. Vařte 10-15 minut. Dochuťte octem, solí, pepřem a česnekem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.