Kategorie receptů
- Autor: Gerca
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Voda | 1500 |
Bujón suchý stav | 15 |
Vejce celá průměr | 55 |
Pór | 400 |
Dochucovadla:
sůl. pepř
Energetická hodnota celkem: 2004 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 334 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.