Kategorie receptů
- Autor: blanisek1234
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny průměr syrové | 29 |
Zeleninová směs mražená - průměr | 168 |
Natur bujón kuřecí - suchý stav | 10 |
Cibule | 33 |
Kuře průměr | 100 |
Voda | 1200 |
Energetická hodnota celkem: 1498 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 375 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.