Kategorie receptů
- Autor: MarciP
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 410 |
Cibule | 90 |
Zelí bílé kysané | 200 |
Voda | 1700 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Klobása moravská | 240 |
Energetická hodnota celkem: 5227 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 132,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 871 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.