Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát coleslaw z podmáslí

Zpět
  • Autor: Martja
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře 1.5 lžíce vinného octa 1 lžíce citrónové šťávy 2 lžíce medu (či jedna vrchovatá, cca 45 g)

Energetická hodnota celkem: 2985 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 141, SAFA (g): 1, Cukry (g): 101, Vláknina (g): 46, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 597 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 28.2, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 20.2, Vláknina (g): 9.2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Nakrouháme zelí a mrkev, cibuli nakrájíme na velmi jemné kostičky. V malé misce smícháme kefír, med, ocet, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Vše smícháme v hodně velké míse. Udávané množství zelí je cca 1/2 větší hlavy zelí. Mrkve byly 3 ks. Vše nechejte v lednici uležet min. 12 hodin.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři