Kategorie receptů
- Autor: zuzkaf
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 125 |
Vejce celá průměr | 25 |
Máslo | 25 |
Mléko polotučné průměr | 10 |
Droždí | 10 |
Med | 15 |
Hrozinky | 20 |
Mandle | 15 |
Energetická hodnota celkem: 3464 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1732 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 52.5, SAFA (g): 6, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.