Kategorie receptů
- Autor: mirka37
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 20 |
Voda | 250 |
Mrkev | 40 |
Celer - bulva | 40 |
Petržel - kořen | 30 |
Petržel - nať | 5 |
Těstoviny vařené - průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 514 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 4 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.1, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.