Kategorie receptů
- Autor: volakova-lenka
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Omáčka sójová | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Rýže natural syrová | 50 |
Játra drůbeží | 130 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2277 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Játra opereme, očistíme, nakrájíme na kousky a opečeme na oleji. Podlijeme trochou vody a podusíme do měkka. Zahustíme moukou a dochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou. Podáváme s týží a zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.